Logo

Mies pastaret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatravioli med østershatte og champignons i trøffelolie.
(4 personer)
 
Pasta:
600 g hvedemel.
4 æg.
6 æggeblommer.
1 tsk salt.
en håndfuld blancheret vredet spinat
 
Fyld:
150 gøstershatte.
150 g champignon.
Trøffelolie.
3 dl mascarpone
 
Sauce:
1 hvidløg.
1 stort skalotteløg.
½ dl hvidvin.
4 dl fløde.
1 dl reven parmesan.
2 spsk citronsaft
 
Pynt
300 g kejserhatte.
1 trøffel.
Groftkværnet peber
 
Pasta: Kør alle ingredienser på "robot" eller ælt på gammeldags maner.
Pak dejen ind og sæt på køl 1 times tid.
Fyld: Sauter svampene i trøffelolie og krydr.
Dryp af, blend dem og vend i mascarpone.
Ravioli: Kør/rul pastaen tyndt ud, læg fyldet på i små toppe og skær raviolierne ud.
Kog al dente.
Sauce: Sauter de hakkede løg og kog ind med hvidvin.
Tilsæt fløde og reducer lidt.
Smag til med parmesan og citron.
Pynt: Skær kejserhattene i 3 mm. tykke skiver og grill på grillpande.
Servering: Vend raviolierne forsigtigt i saucen og pynt med kejserhatte.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her