Logo

Tarteletter med frølår i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med frølår i karry

6 tarteletter
1 ½ dl hvidvin
300 g frølår
1 fennikel
2 gulerod
25 g tomatpuré
1 knsp dildfrø
1 dl Pernod
25 g smør
Maizena

Damp frølår i hvidvin med dildfrø, (læg bagepapir mellem gryde og låg så det slutter helt tæt).
Fennikel og gulerødder ordnes og skæres i strimler.
Sauter urtestrimler i gryde med lidt olie i ca. 3-4 minutter.
Tilsæt tomatpuré og lad det riste af, hæld Pernod over, sæt ild til og brænd spritten af.
Tilsæt lagen fra frølårene og lad det koge et par minutter.
Jævn med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Pisk smør i og smag til med salt og peber.
Frølårene pilles og kødet vendes i cremen.
Pynt med tynde strimler gulerod og fennikel.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her