Logo

Apotekets sennep - sarepta sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portionen er på ca. 1 kilo.
56 g sareptasennep
113 g collmanns sennep
162 g sukker 
 56 g salt
256 g vand
256 g eddike
100 g hvedestivelse 
112 g honning

Sareptasennep og collmanns sennep blandes med sukker og sigtes.
Salt, vand eddike og hvedestivelse blandes op opvarmes på vandbad til det klistrer.
Honning tilsættes og derefter sennep og sukkerblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du økologisk mælk?
Effektiv reklame - klik her