Logo

Flødestuvet hvidkål - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødestuvet hvidkål:

1 hvidkålshoved

2 dl piskefløde

salt, peber og reven muskat

 

Snit kålen fint og kog den i letsaltet vand 10 minutter.

Lad den dryppe godt af og kom den i en gryde med piskefløden.

Krydr med salt, peber og reven muskat.

Kog ved svag varme 10 minutter under låg og derefter 5-10 minut­ter uden låg.

Rør jævnligt, så kålen ikke brænder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her