Logo

Hjemmelavet nutella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmelavet nutella

 

Opskriften her vil garanteret vække glæde hos alle børn og barnlige sjæle. Nyd som smørepålæg på brød, men også på pandekager og som fyld i hjemmebagte boller, lagkage eller tærte.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8 min. Ikke fryseegnet.  

 

#

125 g blød nougat

100 g mørk chokolade

75 g smør

1 dl piskefløde

1 dl mælk

1 dl flydende honning

50 g hasselnødder
*

Rist hasselnødderne på en tør pande og blend dem fint.
Smelt stykker af blød nougat, mørk chokolade og smør i en skål over vandbad.

Varm 1 dl piskefløde, 1 dl mælk og 1 dl flydende honning i en gryde til det er fingervarmt (35-40 °C).

Rør gradvist blandingen i den smeltede nougat/chokoladeblanding, til cremen har ensartet konsistens.

Hæld det i et glas eller en skål og lad den køle af.

Cremen kan opbevares i køleskabet i 5-7 dage.

 

Tips: Godt som værtindegaver, med et lille rødt silkebånd bundet om glasset. J

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt kylling med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sildeøje -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks med parmaskinke og peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinfromageAppelsinfromagen vækker søde minder hos mange. Desserten er speciel dejlig efter krydrede...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os