Logo

Grønsager og fetadip - til rå eller stegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønsager og fetadip - til rå eller stegte grønsager

 

Sæt en sund snack på bordet før middagen eller nyd den som tilbehør.

Arbejdstid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 4 personer.

 

#

400 g rå grønsager fx gulerod, bladselleri, agurk, fennikel

 

Dip:

100 g fetaost

½ dl mælk eller fløde

1 usprøjtet citron

sort peber

*

 

Rens/skræl grønsagerne og skær dem i stænger.

Blend fetaost sammen med mælk eller fløde og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft og friskkværnet sort peber.

Server som dip til rå eller stegte grønsager.

 

Tips: Tilsæt evt. lidt finthakket persille eller mynte.

Rør lidt mere mælk eller fløde i dippen og brug den som salatdressing.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommerløg bagt med baconSommerløg med bacon er en simpel ret, der smager godt til for eksempel svinemørbrad, eller...
• Kyllingeburger med citron, æble og mynteSund og slank med madABC.dk - Let og lækker burger
• Solbærsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Tips om bedre madvaner ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os