
 
Sæt en sund snack på
bordet før middagen eller nyd den som tilbehør. 
Arbejdstid: 15 min.
Ikke Fryseegnet. 4 personer. 
 
# 
400 g rå grønsager fx
gulerod, bladselleri, agurk, fennikel 
 
Dip: 
100 g fetaost 
½ dl mælk eller
fløde 
1 usprøjtet citron 
sort peber 
*
 
Rens/skræl
grønsagerne og skær dem i stænger. 
Blend fetaost sammen
med mælk eller fløde og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft og
friskkværnet sort peber. 
Server som dip til
rå eller stegte grønsager. 
 
Tips: Tilsæt evt.
lidt finthakket persille eller mynte. 
Rør lidt mere mælk
eller fløde i dippen og brug den som salatdressing. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin