Logo

Grønsager og fetadip - til rå eller stegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsager og fetadip - til rå eller stegte grønsager

 

Sæt en sund snack på bordet før middagen eller nyd den som tilbehør.

Arbejdstid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 4 personer.

 

#

400 g rå grønsager fx gulerod, bladselleri, agurk, fennikel

 

Dip:

100 g fetaost

½ dl mælk eller fløde

1 usprøjtet citron

sort peber

*

 

Rens/skræl grønsagerne og skær dem i stænger.

Blend fetaost sammen med mælk eller fløde og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft og friskkværnet sort peber.

Server som dip til rå eller stegte grønsager.

 

Tips: Tilsæt evt. lidt finthakket persille eller mynte.

Rør lidt mere mælk eller fløde i dippen og brug den som salatdressing.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her