Logo

Kartoffelmostoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
3 spsk smør
3 æggeblommer
 
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem meget møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Mos kartoflerne med en ske eller kartoffelmoser.
Pisk smør og æggeblommer i.
Fyld mosen i en sprøjte - og sprøjt mosen ud i fx. toppe på en bageplade.
Bages ved 225ºC i ca. 10-12 minutter.
Serveres som tilbehør til kød eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her