Logo

Macadamianøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende sauce eller dressing med macadamianødder, pinjekerner og chili. Server for eksempel saucen til pasta eller grøntsager, eller brug den som lækker salatdressing. Velbekomme.

På billedet ses pasta serveret med macadamianøddesaucen.

 

2 kopper frisk knækkede macadamianødder
1/2 kop pinjekerner
2 spsk frisk presset citronsaft
3 fed hvidløg
1 1/2 kop vand
1-2 frisk timian uden stilke eller 1 tsk tørret timian
1/4 lille rød chili peber ( kan udelades)
1-2 tsk havsalt

Kom macadamianødder, pinjekerner, hvidløg, timian, salt og vand i blenderen og blend.

Brug køkken- saksen til at klippe små stykker chilipeber ned i. Blend indtil "smooth", og tilsæt citronsaften og blend igen. Der bliver 3 kopper.

Servér over pasta eller et grønsagsmedley eller tilsæt mere vand i saucen for at lave en cremet salatdressing.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningmarinade med grape til spareribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt spidskål med fennikelmarinade og æblerStegt spidskål er hurtigt at lave og smager fantastisk. Den her opskrift er med...
• Jordskokketimbaler 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os