Logo

Appelsin- og mandelpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør
2 spsk sukker
1 1/2 tsk bagepulver
2 æg
2 spsk mælk eller fløde
3 1/2 dl hvedemel

Fyld:
100 g smør
6 spsk sukker
1/2 dl appelsinmarmelade
1 1/2 dl malede mandler
reven skal af 1/2 appelsin

Rør fedtstof, sukker og bagepulver luftigt.
Tilsæt 1 æg og rør det til en smidig dej.
Kom mælk og hvedemel i og arbejd det godt sammen.
Lad dejen stå koldt i mindst 30 minutter.
Rør fedtstof, sukker og marmelade sammen til fyldet.
Tilsæt mandler og reven appelsinskal og rør det til en jævn dej.
Tryk dejen ud i en pieform og gør kanten pæn.
Hæld fyldet i formen.
Pisk 1 æg sammen og pensl dejkanten.
Bag pien ved 225°C på nederste rille i ca. 25 minutter.
Tag pien ud og lad den blive næsten helt kold før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Katrines rugbrødDet tager 3 dage at lave rugbrød og 2 dage hvis du allerede har en surdej. Men selv om det...
• Østrigsk kartoffelbrødPrøv dette lækre kartoffelbrød fra Østrig som tilbehør til for eksempel supper eller...
• Kringle Bit En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os