Logo

Astakage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kaldes også brun kage eller krydderkage. Hvis man vil gøre bagningen lidt nemmere, findes der færdigblandede krydderier i handlen netop til en porti­on kagedej

 

125 g smør

200 g brunt farin (2 1/2 dl)

2 æg

250 g hvedemel (ca. 4 dl)

1 tsk natron

2 tsk stødt kanel

1 tsk stødte nelliker

1 1/4 dl mælk

100 g rosiner

50 g hakket sukat

 

Rør smør og farin godt sammen og rør æggene i.

Bland natron med de øvrige krydderier og vend det i melet sammen med rosiner og sukat.

Rør det i dejen skiftevis med mælken. Fyld dejen i en smurt sandkage­form eller springform med rørindsats.

Bag kagen ved 170°C i ca. l time. Prøv at stikke i kagen med en strikke­pind - hænger der ingen dej ved, er kagen færdig.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crepes suzette cupcakes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager til kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os