Logo

Brune kager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl lys sirup
200 g brun farin
175 g smør
1 tsk ingefær eller 1-2 spsk syltet fint hakket ingefær
1 tsk nelliker
1 tsk natron
flødeskum af 1 1/2 dl piskefløde
3/4 kg hvedemel
mandler

Sirup, farin, smør, krydderier og natron røres godt til en smidig masse (skal ikke varmes)
Flødeskummet røres i, hvorpå dejen æltes godt igennem med melet.
Dejen skal stå koldt nogle timer, evt. til dagen efter.
Udrulles tyndt og udstikkes til runde kager, der lægges på en smurt plade hvor de forsynes med 1/2 smuttet mandler.
Bages ved svag varme 160ºC 8-10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekagebund med frugt i geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden sukker- diabetikerBanankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med...
• Luksuriøs æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med flødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os