Logo

Bygkiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g bygmel
2 spsk sukker
½ tsk salt
½ tsk hjortetaksalt
1 æg
1 ¼ dl sødmælk
 
De tørre dele æltes sammen med sammenpisket æg og mælk.
Dejen hviler ½ time, den udrulles i firkanter, der prikkes.
Kiksene bages lysebrune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hunderups 5-korns landbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Thebirkes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SukatgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!