Logo

Charlotte rousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 skiver roulade med syltetøj
4 blade husblas
2 æg
½ dl sukker
saft og reven skal af 1 citron
3 dl piskefløde
 
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min.
Skær rouladen i skiver og læg dem i bunden og rundt i kanten af en form
eller skål.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt citronsaft og skal.
Kram husblasen og smelt den over svag varme.
Hæld den i æggeblandingen under omrøring.
Pisk fløden stiv og bland den i. Pisk æggehvider hårdt og vend dem i
blandingen.
Hæld cremen i formen og lad den stå koldt indtil den er stivnet.
Vend den ud på et fad inden servering.
Server evt. flødeskum til. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte med marcipanlågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk citronkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salte Filokiks En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!