Logo

Citron-kokoskage - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g smør
3 mellemstore æg
75 g mørk farin
75 g stødt melis
1 citron, skal og saft heraf
25 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
lidt ekstra kokos til pynt

En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret smeltes i en skål i 45 sekunder ved 100%.
Pisk æg, sukker og mørk farin samme i en stor skål, til blandingen er let og luftig.
Vend det smeltede smør i blandingen.
Tilsæt citronskal og sat, kokosmel, hvedemel og bagepulver.
Bland hurtigt det hele sammen og hæld dejen i formen.
Bages 6 minutter ved 100%.
Drej formen underbagningen.
Lad kagen hvile 5 minutter i formen og vend den ud på et fad.
Lad kagen køle af.
Pynt med eet drys kokosmel.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tunesisk mandel-appelsinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kagecreme 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og kanelkager med marcipanlågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis uden æg på bærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os