Logo

Græske saltboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g hvedemel
300 g A-38
50 g gær
½ tsk salt
20 g fiber
5 dl vand

Pensling:
sammenpisket æg

Pynt:
groft hvedemel
salt

Fiber piskes i vandet og hæver op.
Gæren udrøres i A-38, salt tilsættes.
Fibermassen blandes med A-38 massen under kraftig omrøring.
Melet tilsættes og æltes.
Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem, så dejen bliver blød og smidig.
Læg dejen tilbage i skålen. Dæk den til med et klæde og lad den hæve et lunt sted i 30 min.
Tænd ovnen og indstil den på 200°C.
Ælt dejen igennem igen og form den til boller.
Lad den efterhæve ca. 30 minutter på bagepladen. Bollerne pensles med æg og drysses med hvedemel og salt.
Bages ved 200°C i ca. 20 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havrekiks 2Havrekiks smager dejligt når de er hjemmelavet. Disse havrekiks er nemme og hurtige at...
• FiberbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christian den Tiendes æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!