Logo

Græske visitkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 appelsin
75 g sukker
1 dl olie
2 spsk cognac eller portvin
300 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
25 g pomeransskal i små terninger
 
Overtræk:
1/2 citron
100 g flydende honning
50 g sukker
1 lille stang hel kanel
 
Pynt: Nøddeflager og stødt kanel
 
Vask appelsinen, riv skallen fint og pres saften.
Kom det i en skål sammen med sukker, olie, hvedemel, bagepulver og pomeransskal. Rør dejen, til den er ensartet.
Form den bløde dej til aflange kugler med let melede hænder.
Sæt dem på plade og bag kagerne cirka 30 minutter ved 150ºC.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Overtræk: Pres citronen og bland alle ingredienserne i en gryde.
Tilsæt 1/2 dl vand og bring det i kog.
Lad det koge svagt under låg cirka 10 minutter, til det er jævnt.
Tag kanelstangen op.
Dyp kagerne i overtrækket, pynt med lidt kanel og nødder, og lad glasuren blive kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kringle - GærkringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BarbariDette fladbrød stammer oprideligt fra Iran og er meget sprødt i det overfladen pensles med...
• Lune PandebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os