Logo

Grove horn med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hornene er lækre at tage med i madpakken.
25 g gær
3 dl mælk
½ tsk sukker
1 tsk salt
100 g fuldkornshvedemel
ca. 400 g hvedemel
200 g god revet ost
150 g skinkestrimler
Æg til pensling
Nigellafrø til pynt
 
Gæren opløses i mælken med salt og sukker.
Fuldkornsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes glat og smidig.
Dejen hæver tildækket i 1 time.
Ælt dejen let igennem og del den i 3 lige store stykker.
Disse udrulles til cirkler, der hver skæres i 6 trekanter, således at der bliver 18 trekanter ialt.
Fordel revet ost og skinke på trekanterne og rul dem sammen til horn fra den lange ende.
Læg hornene med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve  ½ time.
Pensl med æg og drys med nigellafrø.
Hornene bages ved 180°C i 15-20 minutter til de er pænt gyldne.
Afkøler på bagerist.


Tips: Nigellafrø er det samme som Jomfru i det grønne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte pandekager med oksekød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigtebrød med hvedemelI denne opskrift på sigtebrød bruges der også hvedemel ud over sigtemelet. Brødet er let...
• GulerodsbrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske kanelpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!