Logo

Jordbærtærte a la crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
2 kopper pecannødder eller andre nødder
12 dadler uden sten
kanel
 
Fyld:
2-3 modne bananer
 
Topping:
3/4 kop jordbær
1 kop macadamia eller cashew nødder
4-6 dadler iblødlagte
3/4- 1 kop vand
 
For at lave bunden, bland pecannødder med dadlerne.
Blend og drys med kanel hvis du synes.
Del massen i 2 og form den ene halvdel så den passer til tærteformen.
Lav et lag med bananer i skiver og derpå endnu et lag med nødde/dadel massen.
For at lave topping blend jordbær, macadamia/ cashews og dadler og tilpas meget vand så blenderen kan køre rundt.
Hæld det over og dekorér med frugt og bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små krydrede madbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havrekager med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SukkerbrødsrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os