Logo

Kaspers føs'dagskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g hvedemel
500 g sukker
3 spsk kanel
3 tsk natron
7 dl appelsinjuice
125 g margarine mælkefri
 
Hvedemel, sukker, kanel, natron og appelsinjuice blandes.
Derefter røres margarinen i.
Hældes i en stor bradepande, bages ved 200ºC i 20 min.
Kom evt. glasur på.
 
Tips: Der kan blandes 300 g revne gulerødder i, det gør kagen mere svampet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød og bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MoccalagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os