Logo

Lagkage bunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bisquitebunde Genoise - 1 kage

4 æg
125 gr sukker
100 gr hvedemel eller 125 gr hvedemel, hvis den skal være lys
25 gr cacao

Æggene piskes sammen med sukkeret til en æggesnaps. Hvedemel og cacao sigtes og vendes i.
Bages i en smurt springform ved 190º i ca. 30-35 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• KantinekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os