Logo

Mors Kommenskringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 ½ dl mælk
1 dl olie
1 tsk sukker
1 tsk salt
250 g hvedemel
1 spsk kommen

Udrør gæren med sukker og salt.
Lun mælken og olien.
Tilsæt det til gæren, ælt dejen med de øvrige ingredienser, lad den hæve en time.
Ælt dejen og del den i 10 stykker, som hver for sig rulles ud til en lang pølse, som formes til en kringle.
Kom dem på bagepapir på bagepladen og lad dem hæve 30 min.
Bages ved 225ºC i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her