Logo

Mors Kommenskringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
1 1/2 dl mælk
1 dl olie
1 tsk sukker
1 tsk salt
250 g hvedemel
1 spsk kommen

Udrør gæren med sukker og salt.
Lun mælken og olien.
Tilsæt det til gæren, ælt dejen med de øvrige ingredienser, lad den hæve en time.
Ælt dejen og del den i 10 stykker, som hver for sig rulles ud til en lang pølse, som formes til en kringle.
Kom dem på bagepapir på bagepladen og lad dem hæve 30 min.
Bages ved 225ºC i ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italienske mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddedessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kardemomme og appelsin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IngefærkræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os