Logo

Osteboller fra Samsø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Osteboller fra Samsø

Egnsret. Disse lækre boller, der som navnet antyder, stammer fra Samsø, skal selvfølgelig laves med revet Samsø-ost. Bollerne er super lette at lave og smager dejligt.


#

75 g smør/margarine
1 tsk salt
1 knsp hvid peber
150 g hvedemel (2½ dl)
100 g Samsø-ost revet
4 æg
*

 
Riv Samsø-osten.
Bring 2½ dl vand, smør/margarine og krydderier i kog.
Tag gryden fra varmen, drys hvedemel i og rør godt.
Rør grundigt over svag varme til dejen slipper ske og bund.
Tilsæt reven ost og lad den smelte.
Afkøl dejen i en skål.
Tænd ovnen ved 190 °C.
Rør æggene i et ad gangen og rør godt imellem.
Sæt bollerne på plade, brug 2 spiseskeer.

Bag dem i 25 min. og server dem varme. 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her