Kagen, der stammer fra Sønderjylland, er en fin søndagskage. 
 
3 æggeblommer 
175 g sukker (2 ¼ dl) 
125 g reven rugbrød 
1 spsk hvedemel 
1 spsk kartoffelmel 
1 spsk kakao 
1 tsk bagepulver 
3 æggehvider 
Fyld og pynt: 
250 g hindbær 
4-5 spsk sukker eller efter smag 
1 ½ dl piskefløde 
100 g reven chokolade 
25 g grofthakkede nøddekerner 
 
Rør æggeblommerne med sukker og rør det revne rugbrød i sammen med hvedemel, kartoffelmel, kakao og bagepulver. 
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i. 
Fordel dejen i 3 smurte lagkageforme og bag ved 200°C i 15-20 minutter. 
Læg bundene sammen med de sukkerrørte hindbær eller syltetøj samt flødeskum. 
Dæk kagen med flødeskum og drys med reven chokolade og grofthakkede nøddekerner.