Logo

Sønderjysk stang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g margarine
300 g hvedemel
50 g gær
4 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
50 g margarine
50 g sukker
vaniljesukker eller citronskal og rosiner eller knuste makroner
 
Margarine og hvedemel smuldres.
Gæren opløses med sukkeret og æggene blandes i.
Det hele blandes og æltes.
Kan stilles til hævning fra 10 minutter til 18 timer.
Rulles ud til en aflang plade.
Fyldet fordeles på langs på midten.
Dejen lægges ind over fyldet fra begge sider.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede
mandler eller nøddekerner.
Bages ved 225ºC i 16 minutter
 
Egnsret
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage, den bedste nogen sindeChokoladekager findes i utallige versioner. Prøv denne opskift der er let at udføre og...
• Nøddekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dansk grahamsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os