Logo

Serinakager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1/2 tsk hjortetaksalt
200 g smør eller margarine
125 g sukker
1 æg
æg til pensling
hakkede eller skårne mandler

Tørdelene sigtes og fedtstoffet smuldres heri.
Alt sammenæltes, afkøles, udrulles og udstikkes i runde kager.
Pensles med æg og bestrøs med hakkede eller skårne mandler.
Stilles på en smurt plade og bages lysebrune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokolade og macadamianødder cupcakes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tsoureki - Græsk påskebrød- Greek Easter Bread - Vi ønsker dig Kali Epitichia eller held og lykke i din bagning!
• Kage med gulerrod, courgette og whiskyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med jordbærpuré 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!