Logo

Smørmakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
300 g smør
250 g melis
100 g makronmasse
1 æggeblomme
lidt hjortetaksalt
 
Bland først sukker og æg sammen.
Kom derefter smørret i og arbejd det sammen, til det bliver en jævn blanding.
Bland så forsigtigt hvedemel og hjortetaksalt i.
Rulles ud i fingertykke stænger, som skæres i små stykker, der sættes på plade og trykkes lidt flade.
Da de flyder ret kraftigt, må de ikke laves for store.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?