Logo

Sprøde squash-æblestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 ½ dl skrællede og skivede squash
7 ½ dl skrællede og skivede æbler
2 ½ dl råsukker
¼ tsk stødte nelliker
1 tsk kanel
2 tsk citronsaft
3 ¼ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
6 spsk blødgjort smør eller margarine
¾ dl hakkede nødder
 
Bland med let hånd squash- og æbleskiver med 1 ¼ dl råsukker, nelliker, kanel og citronsaft.
Læg blandingen i et lavt smurt gratinfad og bag den ved 200ºC i 30 minutter.
Smuldr imens resten af sukkeret med hvedemel, bagepulver, salt og smør til det ligner rasp.
Tilsæt nødderne og spred massen jævnt over squash- og æbleblandingen.
Tryk det let til, og bag kagen i 40 minutter til.
Skæres ud i snitter eller stænger.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her