Logo

Toscakage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g sukker
2 æg
120 g smør
100 g hvedemel

Glasur:
100 g mandler
75 g sukker
50 g smør
1 spsk hvedemel
2 spsk mælk

Pisk æg og sukker godt. Rør det smeltede, men afkølede smør i, derefter røres melet i, og dejen kommes i en smurt springform.
Sæt formen i ovnen ved 180° i 20-25 min.
Bland sukker, smør, mælk og hvedemel i en gryde.
Lad det få et opkog og bland de smuttede mandler i.
Når kagen er bagt så meget, at den holder faconen, efter ca. 20 min. bagetid, hældes mandelblandingen over, og kagen sættes i ovnen igen i ca. 10 min., til overfladen er smuk karamelfarvet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her