Marinade: 
4 spsk fromage frais 
1 spsk rapsolie 
2 spsk akaciehonning 
2 spsk hvidvinseddike 
1-2 tsk god karry 
havsalt og friskkværnet peber 
500 g kalkuntern 
16 perleløg alternativt rødløgsbåde 
 
Kartoffelsalat: 
500 g aspargeskartofler 
250 g fromage frais 
1 spsk rapsolie 
½ finthakket zittauer- el. salatløg 
evt. lidt hvidløg 
frisk bredbladet persille 
havsalt og friskkværnet peber 
1 knsp. lyst rørsukker og citronsaft 
1 bk. rucola salat 
 
Marinaden røres sammen og kalkuntern lægges heri og stilles på køl i min. 30 min. gerne et døgn. 
Herefter sættes kalkuntern på spid med et par små pillede perleløg. 
Spiddene bages i ovn på bagepapir i ca. 15 min. ved 190°C - eller grilles. 
Spray undervejs med lidt olie.
Kartoflerne skylles, koges, afkøles og skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser, som forinden er rørt godt. 
Smages til og serveres med friskskyllet rucola.