Logo

Bagte kartofler med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte kartofler med skinke

 

Bag nogle store kartofler, og rør indmaden sammen med skinke, soltørrede tomater og oliven. Fyld den smagfulde mos tilbage i kartoflerne, og bag dem varme og sprøde i ovnen.

2-4 personer. Arbejdstid: 15 min. Ovntid: 15-75 min.

 

#

2 store bagekartofler

100 g røget skinke

10 sorte oliven

4 soltørrede tomater i olie

125 g hytteost

2 spsk hakket persille

salt og peber

 

Tilbehør: evt. grøn salat

*

 

Prik kartoflerne med en kødnål, og bag dem møre i ovnen ved 180 °C i ca. 1 time eller i mikroovnen i ca. 10 min. ved fuld effekt.

Hak skinke, oliven og soltørrede tomater med en kniv.

Halver de møre kartofler, og skrab "mosen" ud med en ske.

Rør kartoffelmosen sammen med hytteost og de hakkede ingredienser, og smag til med salt og peber.

Fordel blandingen i kartoffelskallerne, og sæt dem tilbage i ovnen ved 180 °C i ca. 15 min. eller i mikroovn i ca. 4 min. ved fuld effekt.

Drys med hakket persille, og server fx med en grøn salat.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelfad med ægKartoffelfadet serveres med en grøn salat til
• Søde kartofler i ovnSøde kartofler kan grilles, bages, dampes, pandesteges og moses til puré eller suppe. Her...
• Janssons fristelseJanssons fristelse er en traditionel svensk ret, der både kan spises alene og som...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os