Logo

Brændte hvide asparges med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brændte hvide asparges med røget laks

 

Sæt en smuk og sommerlig frokost på bordet, måske en Pinsefrokost. Du kan gøre alt klar, og selv sidde med ved bordet, for der er ingen varme retter. Server med brød og smør - og udvid evt. med lidt god ost før desserten.

8 personer. Arbejdstid: 45 min. Stegetid: 5 min.


#

500 g hvide asparges

½ spsk olie

2-3 skoleagurker

1 bundt radiser

300 g røget laks i skiver

 

Dressing:

200 g rygeost uden kommen

2-2½ dl fløde

salt og peber

*

Skræl de hvide asparges, og knæk de træede ender af.

Skær tykke asparges igennem på langs.

Steg de hvide asparges på en varm pande med olie, til de er mørkebrune og møre, men stadig har bid - ca. 4 min.

Drys med salt og peber.

 

Rens radiserne.

Vask agurkerne, og "skræl" dem i tynde bånd.

Skær laksen i korte, brede strimler.

 

Blend rygeost med fløde til passende konsistens, og smag til med salt og peber.

Fyld dressingen i en sprøjtepose.

 

Læg de stegte asparges på et fad, og sæt dressingen omkring i små klatter.

Drys med agurkebånd, radiser og røget laks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?