Logo

Champignontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl olivenolie
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 dl vand
4 spsk olivenolie
2 løg
2 porrer
250 g champignon
1 spsk merian
120 g cashewnødder
2 dl sojamælk
2 fed hvidløg

Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype. En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 º.

Løg, porrer, champignon snittes og svitses i olien, og der tilsættes merian. Simrer ca. 10 minutter - der kan tilsættes vand, sojamælk eller grønsagsbouillon, hvis fyldet bliver for tørt. Cashewnødderne blendes med sojamælk og hvidløg. Denne blanding vendes i det svitsede fyld, og der tilsættes evt. salt efter behov. Det hele fyldes i tærtebunden, og tærten bages i 20 min. ved 200 º
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Matjessild i gravlakssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• Kinesisk omelet - Fu Yong HaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os