Logo

Champignontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ dl olivenolie
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 dl vand
4 spsk olivenolie
2 løg
2 porrer
250 g champignon
1 spsk merian
120 g cashewnødder
2 dl sojamælk
2 fed hvidløg

Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype. En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 º.

Løg, porrer, champignon snittes og svitses i olien, og der tilsættes merian. Simrer ca. 10 minutter - der kan tilsættes vand, sojamælk eller grønsagsbouillon, hvis fyldet bliver for tørt. Cashewnødderne blendes med sojamælk og hvidløg. Denne blanding vendes i det svitsede fyld, og der tilsættes evt. salt efter behov. Det hele fyldes i tærtebunden, og tærten bages i 20 min. ved 200 º
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?