Logo

Hjemmelavet pasta med fasanlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fasanlever, fint hakket og passeret
1 æggeblomme
2 dl hvedemel
1/2 tsk persille
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk hasselnøddeolie
salt og peber

Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
Tag dejen ud og kom lidt hvedemel på så den slipper.
Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.

Man kan også skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv.,
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Proprietær spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Et stykke med hakkebøfÆlt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør...
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med frugt, grønsager, rosiner og nødder + IsFrugt, grønsager, rosiner og nødder fremhæver den fine mørbradsmag.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os