Logo

Hjemmelavet pasta med fasanlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fasanlever, fint hakket og passeret
1 æggeblomme
2 dl hvedemel
1/2 tsk persille
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk hasselnøddeolie
salt og peber

Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
Tag dejen ud og kom lidt hvedemel på så den slipper.
Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.

Man kan også skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv.,
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med agurk og rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggekageSådan en æggekage med for eksempel bacon og purløg smager dejligt til frokost eller let...
• Madpakke muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os