Logo

Hjemmelavet pasta med fasanlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fasanlever, fint hakket og passeret
1 æggeblomme
2 dl hvedemel
½ tsk persille
½ tsk basilikum
½ tsk hasselnøddeolie
salt og peber

Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
Tag dejen ud og kom lidt hvedemel på så den slipper.
Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.

Man kan også skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv.,
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødkålssalat med blomkål og edamamebønnerSalaten indeholder udover blomkål også edamamebønner og avocado. En let og lækker salat,...
• Focacciabrød med tomat og ostDisse lækre focacciabrød med tomat og ost er næsten en slags mini-pizza. De kan bruges til...
• Salat med nye røgede kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!