Logo

Kyllingesalat med broccoli og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingesalat med broccoli og bacon


Nu kan du nyde en lækker "hønsesalat" til frokost - det tager ikke lang tid, hvis du har et stykke kogt (eller stegt) kylling.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g broccoli

2 skiver bacon

1 kogt kyllingelår eller kyllingebryst

2 spsk mayonnaise

1 spsk cremefraiche

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft

salt og peber

2 skiver rugbrød eller lyst brød

*

 

Del broccolien i buketter og kog dem møre, men sprøde i letsaltet vand (3-5 min.).

Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

 

Steg baconskiver sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Pil kyllingekødet fri for skind og ben og pluk det i mindre stykker.

 

Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep, citronsaft, salt og peber.

Vend kyllingekød og broccolibuketter i dressingen.

Anret salaten på rugbrød eller let ristet lyst brød og drys knust bacon over.

 

Tips: Hvis du ikke har et kogt kyllingelår eller kyllingebryst, kan du dampe et friskt kyllingebryst i et par dl hønsebouillon i 10-12 min.

 

TIPS: Erstat evt. broccoli med kogte skorzonerrødder eller jordskokker.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?