Logo

Laks med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
- Asiatisk røræg med røget laks

Slå 4-5 æg eller æggehvider ud i en skål. Bland fiskesauce, sukker salt, peber, sambal oelek eller anden chilisauce, fintskåret forårsløg og evt. fintskåret friske chilier i ægemassen.

Hæld den ud i lidt varm vindruekærneolie på en pande og ven æggemassen jævnt, således at den er fast, uden at brænder på, på den ene side og er drivende våd på den anden. Denne dejlige røræg serveres til røget laks.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spanish OmeletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun gyrosServeres med cremet yoghurtdressing med hakket agurk og drys med dild. Disse gyroer med...
• Stegte sild på lag af rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os