Logo

Minibruschetta med svampe og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minibruschetta med svampe og pesto

 

Her er en nem lille appetizer, som du kan sætte på bordet til forventningsfulde gæster. Du kan også bruge fyldet som topping på store stykker ristet surdejsbrød og nyde til frokost.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 5 min. 8 stk.

 

#

250 g vilde svampe eller champignon

½ spsk olie

1 spsk balsamico

½ flutes

1 fed hvidløg

1 spsk olie

1 spsk pesto

evt. frisk basilikum

*

 

Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Rist dem på en pande med olie og krydr med salt og peber.

Tilsæt balsamico og lad det koge ind.

Skær fluten i 8 skiver og rist dem let.

Gnid dem med et overskåret fed hvidløg og dryp med olie.

Anret med svampe og top op med pesto.

Pynt evt. med frisk basilikum.

 

Minibruschetta med svampe og pesto

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her