Logo

Omelet med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet med asparges

 

#

2 æg
2 spsk vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk frisk krydderurt efter eget valg
lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
*


Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i.
Skræl dem fra hoved mod fod.
Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres.
Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber.
Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig.

Drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges.
Server med brød, sennep og fx tomatsalat.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges og smilende ægKog de friske æg så bløde, at de fungerer som sauce. Det er en dejlig ret på alle tider af...
• Omelet med chili og røget sildEn bud på en meget anderledes omelet med røget sild og chili. Enten elsker man den eller...
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...
• Jordbærsalat med isEn lidt anderledes og supernem jordbærdessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os