Logo

Omelet med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med asparges

 

#

2 æg
2 spsk vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk frisk krydderurt efter eget valg
lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
*


Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i.
Skræl dem fra hoved mod fod.
Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres.
Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber.
Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig.

Drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges.
Server med brød, sennep og fx tomatsalat.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?