Logo

Omelet med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet med asparges

 

#

2 æg
2 spsk vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk frisk krydderurt efter eget valg
lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
*


Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i.
Skræl dem fra hoved mod fod.
Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres.
Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber.
Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig.

Drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges.
Server med brød, sennep og fx tomatsalat.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med sommergrøntEn dejlig æggekage fyldt med nye kartofler og grønsager. Rester er gode kolde - evt. på et...
• Omelet med fjordrejerDenne omelet med fjordrejer smager lækkert og er nem at lave. Prøv den til frokost eller...
• Æggekage med bacon og tomatsalat i ovnEn lækker og praktisk opskrift på æggekage med godt fyld og lækkert tilbehør
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os