Logo

Ostetrekanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g filodej (4 ark)
100 g fåreost
50 g friskrevet emmentaler
1 bdt persille
1 bdt dild
1 æg
1 spsk olivenolie
1 nip cayennepeber
70 g blødt smør
4-5 spsk mælk

Bred de 4 ark filodej ud og stænk dem med lidt vand. Dæk dem med et fugtigt
viskestykke og lad dem hvile. Snit osten og urterne fint og rør dem sammen med
ægget, olivenolien og krydderierne.

Tag et ark ad gangen og lad de andre forblive tildækkede. Skær dejen ud i ca. 7 x 20 cm.
lange strimler. Rør det bløde smør med mælken og stryg denne blanding på dejstrimlerne.
Varm ovnen op til 200 º.

Læg ca. 1 tsk fyld på den ene ende af hver dejstrimmel og fold dejen hen over det på skrå,
så der dannes en trekant af dej omkring det. Bøj også denne trekant over på skrå og bliv
ved på denne måde, til du har foldet hele strimlen til en trekantet pakke.
Udskær, fyld og fold de øvrige ark filodej på samme måde.

Læg ostetrekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir, stryg dem med blandingen
af mælk og smør og bag dem midt i ovnen i ca. 10 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her