Logo

Ovnbagt squash med æg og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g squash skåret i skiver
1 stortløg, hakket
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 spsk hakket persille
1 tsk basilikum
salt
friskkværnet peber
1 dl kvark 5%
4 æg
100 g reven ost
hakket persille

Skær squash i skiver.
Hak løg og hvidløg.
Svits løg i olie, til de er klare.
Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.
Tænd ovnen.
Indstil den på 175ºC.
Hæld squashskiver i oliegnedet ovnfast fad.
Pisk kvark og æg sammen.
Tilsæt reven ost.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden.
Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig.
Drys hakket persille over ved serveringen.
Server som selvstændig forret eller frokostret med grove flûte eller som tilbehør til kylling, hamburgerryg eller stegt fisk.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med nødder og kernerBag dit eget rugbrød til frokosten, Brødet her er ren luksus med hele nødder og masser af...
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• Salat med andelever og majsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os