Logo

Ovnbagt squash med æg og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g squash skåret i skiver
1 stortløg, hakket
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 spsk hakket persille
1 tsk basilikum
salt
friskkværnet peber
1 dl kvark 5%
4 æg
100 g reven ost
hakket persille

Skær squash i skiver.
Hak løg og hvidløg.
Svits løg i olie, til de er klare.
Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.
Tænd ovnen.
Indstil den på 175ºC.
Hæld squashskiver i oliegnedet ovnfast fad.
Pisk kvark og æg sammen.
Tilsæt reven ost.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden.
Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig.
Drys hakket persille over ved serveringen.
Server som selvstændig forret eller frokostret med grove flûte eller som tilbehør til kylling, hamburgerryg eller stegt fisk.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her