Logo

Pasta med bacon og broccolisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En hurtig og lækker pastaret, der indeholder både grøntsager, pasta og kød.

150 g bacon i tynde skiver

400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti - Basta

 

Broccolisauce:

600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver

5 dl mornaysauce 5%

1 spsk hakkede friske korianderblade

friskkværnet peber

 

 

 

Læg baconskiverne i en kold pande.

Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter sprøde ved jævn varme.

Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.

Pastaen skal være mør, men ikke blød - al dente.

 

Broccolisauce:

 Kom broccoli og ostesauce i en tykbundet gryde.

Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til.

Tilsæt koriander og peber og smag til.

 

Ved serveringen:

 Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.

Fryseegnet: Nej.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PariserbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med blåskimmelostServer denne lækre tærte med blåskimmelost for frokostgæsterne eller som let hovedret,...
• Laksesalat med sukkerærter og estragonDenne laksesalat består blandt andet af pocheret laks, æble, ærter, skyr og citron. Den...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os