Logo

Peber og oliven omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 spsk olivenolie
1 rød peber renset og skåret i firkanter
1 grøn peber renset og skåret i firkanter
1 gul peber renset og skåret i firkanter
100 g sorte oliven udstenede og grofthakkede
6 æg
2 æggeblommer
75 g fast ost i skiver

Varm olien i en dyb pande.
Tilsæt pebrene og sautér dem forsigtig i ca. 5 minutter.
Tilsæt så oliven og lad det hele snurre videre i godt 2 minutter.
Pisk æggehviderne og tilsæt salt og peber efter behag.
Hæld dem på en pande og lad massen stå på mellemvarme, indtil den er næsten stivnet.
Arranger osteskiverne oven på æggemassen og sæt den under en varm grill, indtil osten begynder at smelte og blive gylden.
Anret den på et fad udskåret i trekanter og server med frisk salat og brød.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferdinands kryddersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget culotte med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller med rejer, krabbe og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os