Logo

Pirogger Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Her er et spændende eksempel på glutenfri pirogger lavet med Finax glutenfri melmix. Piroggerne her laves blandt andet med spinat og kalvesmåkød. Kan bruges til både frokost og hovedret.

 

Dej:
50 g gær
3 dl vand
2 spsk husk
2 æg
1 dl olie
500 g Finax glutenfri melmix
1 tsk salt
½ tsk basilikum
1 tsk koriander

Fyld:
500 g hakket kalvesmåkød
100 g hakket spinat
1 finthakket løg
salt og peber
Æg til pensling

*


Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk.

Rør godt og lad blandingen stå i 10 min.

Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet.

Ælt dejen grundigt igennem med en maskine.

Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem.

Del dejen i 20 stykker.

Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen.

Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen.

Pensl med æg.
Bages ved 200ºC i 15-20 min.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagel med røget laksHer er en ægte New York klassiker nyd den som et let aften måltid, tilbehør til en suppe...
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!