Logo

Rullepølse - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rullepølse - Maries

I stedet for at koge en rullepølse, som man sædvanligvis gør, kan rullepølsen "bages" i ovnen som herunder. En ovnbagt rullepølse får en kraftigere kødsmag.

 

1 svineslag

1 bdt persille

salt og peber

 

Få evt. slagteren til at fylde og rulle svineslaget, så det er lige parat til at til­berede.

Til fyld bruges persille, salt og kværnet peber.

Slaget har ikke været i salt­lage.

Gnid rullepølsen med salt og peber udvendigt.

Læg den i en bage­form, som passer i størrelse.

Sæt den i ovnen ved 180°C i 1 ½ time eller til indertemperaturen har nået 68-72°C.

Lad rullepølsen blive i fonnen til næste dag med et let pres over, så den kan skæres i pæne skiver.

 

Tips: Hvis man vil koge rullepølsen, er det i letsaltet vand i ca. 1 ½ time eller i usaltet vand, hvis rullepølsen har været i saltlage.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?