Logo

Rullepølse - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rullepølse - Maries

I stedet for at koge en rullepølse, som man sædvanligvis gør, kan rullepølsen "bages" i ovnen som herunder. En ovnbagt rullepølse får en kraftigere kødsmag.

 

1 svineslag

1 bdt persille

salt og peber

 

Få evt. slagteren til at fylde og rulle svineslaget, så det er lige parat til at til­berede.

Til fyld bruges persille, salt og kværnet peber.

Slaget har ikke været i salt­lage.

Gnid rullepølsen med salt og peber udvendigt.

Læg den i en bage­form, som passer i størrelse.

Sæt den i ovnen ved 180°C i 1 1/2 time eller til indertemperaturen har nået 68-72°C.

Lad rullepølsen blive i fonnen til næste dag med et let pres over, så den kan skæres i pæne skiver.

 

Tips: Hvis man vil koge rullepølsen, er det i letsaltet vand i ca. 1 1/2 time eller i usaltet vand, hvis rullepølsen har været i saltlage.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeschnitzler på spidSaftige schnitzler fra skinken eller nakken er meget velsmagende. Husk at marinere...
• Forårstarteletter og sprængt svinekam med grøntSprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal til for at skabe et dejligt...
• Gule ærter - lav fedt %Gule ærter er en hverdagsret, vi næsten alle har glemt, men som efter min mening er en af...
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os