Logo

Stjerneskud 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stjerneskud 2


#

12 rødspættefileter
4 skiver hvid hvedebrød
300 g rejer
200 g lakserogn / eller røget laks
2 forårsløg
laurbærblade
50 g smør
 
Panering:
æg
hvedemel
rasp
salt og peber
 
Dressing:
1 dl ægte mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk sød rød paprika
4 spsk tomatkoncentrat
1 spsk limesaft
2-4 fed finthakkede hvidløg
10-12 hakkede cherrytomater
½ rød chili UDEN kerner
½ grøn chili UDEN kerner
dild
 
Pynt: dild og friske limebåde
 
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen.
Smag til med tomatkoncentrat, paprika og limesaft.
*Skær tomaterne i fine tern, rens og hak/pres hvidløgene.
Rens chilierne for kerner og hak dem fint.
Rør det hele sammen.
 
Forårsløg renses og skæres i tynde skiver.
4 rødspætterfileter rulles fra den brede ende mod spidsen og dampes ved svag varme i vand med et laurbærblad i 5-6 minutter.
Paner to rødspættefileter ved først at vende dem i hvedemel, så sammenpisket æg og til slut rasp med peber og salt.
De steges på en pande i smør et par minutter på hver side til de er fint lysebrune og gennemstegte.
 
Brødskiverne ristes og lægges på hver en tallerken.
Placer nu en stegt fiskefilet og to dampede fiskeruller ovenpå brødskiven.
Ovenpå lægges en stor skefuld dressing og der pyntes med rejer, hakkede forårsløg og en klat lakserogn ovenpå.
Pynt med frisk dild og citron/limebåde.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her