Logo

Sylte - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: 50 min.

1/2 renset grisehoved
2 svineskanke
pr. l vand:
1 spsk salt,
5 hele peberkorn,
1 1/2 tsk hel allehånde
Endvidere:
1 spsk groft salt
2 tsk stødt peber
evt. 1 tsk stødt allehånde
1 stort finthakket løg

Læg det godt rensede grisehoved i trykkogeren sammen med skankene.
Hæld vand på og tilsæt salt og øvrige krydderier.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 50 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag hoved og skanke op af gryden.
Befri det for ben og brusk.
Skær kødet i små terninger og evt. også lidt af sværen - det er der mange der godt kan lide.
Bland salt, peber og løg i og bland det godt.
Læg kødblandingen i en form eller skål og hæld lidt af suppen over - kødet skal lige være dækket heraf.
Læg et let pres på, feks en omvendt tallerken, og lad det stå til næste dag.

Tips: Kalvesylte kan tilberedes helt på samme måde, dog må lagen tilsættes husblas. Beregn 4-5 blade pr. 1/2 l suppe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Graved laks med agurk og forårsløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SildetatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødedessert med bærmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os