Logo

To gode madder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To gode madder

 

Smør et par gode madder til dagens frokost. Rullepølsemadden er lige ud af landevejen, og så har vi rørt en lækker karrysalat til torskerognen.

Hvis du bruger mager rullepølse og fedtfattig kvark eller fromage frais til salaten, er frokosten også SLANK ca. 300 kcal pr. person.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 skiver rugbrød

4 salatblade

4 skiver rullepølse

2 skiver sky

2 skiver rødløg

karse (hvis du kan li' det)

150 g kogt torskerogn

3 spsk kvark eller fromage frais

1 tsk karry

½ rødløg

½ æble

salt og peber

*

 

Anret to halve stykker rugbrød med salatblade, rullepølse, sky og karse.

Anret torskerogn på to halve skiver rugbrød.

Rør kvark eller fromage frais sammen med karry og tilsæt finthakket rødløg og æble.

Smag til med salt og peber og anret på torskerognen.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?