4 personer:
 
1 æg 
200 g renset stenbiderrogn 
4 spsk fromage blanc 
100 g hvedemel 
ca. 1 ½ dl vand 
¾ tsk salt 
5 g smør/plantemargarine 
 
Pisk æggeblommen sammen med vand og pisk hvedemel og salt i. 
Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen. 
Bag den som otte små tykke pandekager på en slip-let pande penslet med lidt smør/plantemargarine eller olie. 
Anret med stenbiderrogn og fromage blanc. 
 
Tips: Lidt finthakket rødløg og lidt dild er lækkert til. Hak 1 bdt dild og kom det i dejen, inden du bager pandekagerne. Erstat halvdelen af melet med samme mængde boghvedemel eller durumhvedemel. 
 
Energi pr. portion: 777 kJ/186 kcal  Protein: 27,5% Fedt: 29,1 % Kulhydrat: 43,4%