Logo

Oksekød med dyne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En rest kogt oksekød (suppekød)
Saften af ½ citron
2 tsk sukker
3 dl hønsebouillon eller suppe
Hvedemel
1 stor pastinak
4 mellemstore kartofler
Mælk og smør
Revet peberrod
 
Lav en sauce af bouillon, citronsaft og sukker - jævnet med meljævning.
Smag til med citron og sukker - begge dele skal kunne smages tydeligt - uden at overdøve.
Skær kødet i skiver og varm det i saucen.
Lad det køle af og trække smag.
Skræl pastinak og kartofler - skær dem i tern og kog i 20 minutter.
Mos blandingen under tilsætning af kogende mælk - tilsat en klat smør.
Hæld mosen i et ovnfast fad - sæt det i ovnen i ca. 15-20 min til overfladen tager farve og bliver let sprød.
Varm sauce og kød igennem - læg kødskiver på tallerkenen - dæk med mosen - sauce fordeles over og drysses med revet peberrod.
Tips: Ingredienserne går tilsammen op i en højere smagsoplevelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her