Logo

Svampe bagt med gedeost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God forret med champignoner, gedeost og skinke. Server gerne svampene lune med hakket persille og lækkert groft brød til.

 

4 meget store champignoner
½ dl olivenolie
2 spsk hakket persille
1 fed hakket hvidløg
1 spsk citronsaft
Salt og peber
4 tynde skiver lufttørret skinke
4 skiver gedeost, ca. 2 cm tykke

Rens svampene og fjern stokken. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir.
Bland olie, citronsaft, persille, salt og peber til en marinade og pensl det på svampene.

Sæt dem i ovnen 5-6 min. ved 250ºC. Tag svampene ud.
Skær evt. fedtkanter af skinken og læg en skive i hver af svampene.

Læg en skive gedeost øverst.

Kværn peber over, og sæt dem atter i ovnen 5-7 min., til lige inden osten revner og er gylden.


Servér svampene lune med hakket persille og brød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her