Logo

Pers kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

400 g kartofler i skiver,
6 stilke bladselleri,
1 løg,
6 dl grønsagsbouillon,
2 dl piskefløde,
200 g kalvebacon

Kartofler og grønsager koges møre i fonden i 15 minutter og blendes.
Bland fløden i. Smag til med salt og peber.
Kalvebaconen skæres til, steges sprød og lægges på suppen - eventuelt sammen med lidt grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her